Dan Cristian Popescu către Clotilde Armand: ”Aveți vreo dovadă când vă referiți la mine”/ Primarul l-a acuzat că are ”interese” la o firmă abonată la contracte cu PS1 și PMB

0
381
Foto: Facebook / Dan Cristian Popescu

Deputatul PSD, Dan Cristian Popescu, reacție la postarea primarului Sectorului 1 prin care îl acuză că a avut ”interese” cu privire la o firmă care aparține lui Sebastian Ghiţă, abonată la contracte cu PS1 și PMB.

Edilul Sectorului 1 a anunțat că a desființat zeci de panouri publicitare amplasate ilegal în zona București-Ploiești/Aerogării, panouri care aparţin firmei Euromedia – în spatele căreia se află Sebastian Ghiţă. Potrivit sursei citate, printre cei care au avut interese legate de această firmă se numără și actualul deputat PSD, Dan Cristian Popescu, a completat Clotilde Armand.

Dan Cristian Popescu către Clotilde Armand: ”Aveți vreo dovadă când vă referiți la mine”

În replică, deputatul PSD i-a transmis primarului Sectorului 1 că este foarte bine că aplică legea în sectorul 1, ”chiar și după trei ani”, dar nu înțelege de ce insistă să folosească ”numele meu în campania dumneavoastră electorală?”

“Este foarte bine că aplicați legea în sectorul 1, chiar și după trei ani, dar nu știu de ce insistați (nu este prima oară!) să folosiți numele meu în campania dumneavoastră electorală?

Aveți vreo dovadă când vă referiți la mine sau doar încercați să vă promovați folosind numele unor persoane publice!”, a reacționat deputatul PSD, Dan Cristian Popescu.

Primăria Sectorului 1 a anunţat că săptămâna trecută a desfiinţat zeci de panouri publicitare de mari dimensiuni care erau amplasate ilegal în zona Bucureşti-Ploieşti/Aerogării. Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a precizat pe Facebook că majoritatea acestor panouri ilegale aparţin firmei Euromedia.

“În spatele acestei societăţi se află Sebastian Ghiţă şi firme controlate de foşti politicieni sau oameni de afaceri certaţi cu legea, care au profitat ani de zile de pe urma ilegalităţilor şi toleranţa funcţionarilor din primărie. Euromedia Group SA este în prezent deţinută de Alexandru Ştefan Nanu, unul dintre patronii clubului Nuba, fost vicepreşedinte la TSD Prahova, prietenul foştilor deputaţi PSD, Sebastian Ghiţă şi Vlad Cosma. Despre această firmă dezvăluiam, anul trecut, că a primit un contract de 18 milioane de euro de la Primăria Capitalei pentru achiziţia de mobilier urban pentru statii de troleibuz şi statii de autobuz”, a afirmat edilul Sectorului 1.

Primarul Clotilde Armand a arătat că în anul 2018, firma Euromedia a primit sute de mii de lei pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri de la fostul primar al Sectorului 1.

”O companie care se crede atotputernică şi în care au avut sau au interese, prin interpuşi şi firme paravan – fostul liberal Vlad Moisescu şi actualul parlamentarul PSD Dan Cristian Popescu. Spun asta ca să înţelegeţi de ce nimeni, niciodată, nu i-a deranjat în Bucureşti, deşi au zeci de panouri de publicitate montate ilegal. În plus, spre supărarea lui Sebastian Ghiţă, televiziunea RTV a fost decuplată de mine de la banii Sectorului 1. Contracte încheiate prin Centrul Cultural şi Compania de Investiţii şi Dezvoltare în Sănătate, zeci de mii de euro pentru publicitate mascată din fonduri publice în favoarea fostului primar PSD de la Sectorul 1. Acum nu mai merge ca-n înainte. Legea e lege pentru toţi. Chiar şi pentru fugarul Ghiţă şi prietenii lui. Să înceapă linşajul zic!” a mai declarat Clotilde Armand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.