Dan Cristian Popescu, deputat PSD București: „Am intrat într-o formulă de guvernare și nu cred că e normal să continuăm dacă partenerii nu mai sunt de acord”

0
374

Deputatul PSD, Dan Cristian Popescu, a făcut un scenariu despre ce s-ar întâmpla dacă PNL se retrage de la guvernare. Acesta spune că PSD a luat această variantă în calcul și Marcel Ciolacu și-ar depune mandatul la Cotroceni.

„Nu cred că poate PNL-ul să ne scoată direct, dar cu siguranță dacă dânșii doresc să se retragă de la guvernare, președintele PSD a anunțat că își va depune mandatul la Cotroceni. Am intrat într-o formulă de guvernare și nu cred că e normal să continuăm dacă partenerii nu mai sunt de acord.

Sunt două variante. Situația este strict ipotetică, pentru că nu avem semnale din PNL că ar vrea să se retragă de la guvernare.

Deocamdată sunt mesaje singulare, ca să spun așa, dar dacă se întâmplă, strict teoretic, acest lucru, atunci sunt două variante. Președintele nominalizează un alt prim-ministru sau se fac alegeri anticipate. Acestea sunt variantele constituționale. Noi suntem pregătiți pentru așa ceva, dacă este cazul”, a spus acesta la B1 TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.