Dan Cristian Popescu, deputat PSD și fost viceprimar la Sectorul 2: ”PSD face un apel către USR și PNL să nu obstrucționeze actul de justiție împotriva politicienilor vizați de ancheta DNA”

1
395
Foto: Facebook / Dan Cristian Popescu
PSD face un apel către USR și PNL să nu obstrucționeze actul de justiție împotriva politicienilor vizați de ancheta DNA, transmite Dan Cristian Popescu, deputat PSD și fost viceprimar la Sectorul 2.
  • ”1 miliard de euro a fost costul plătit de români în plină pandemie pentru milioanele de doze de vaccinuri inutile cumpărate de infractorii Voiculescu, Cîțu și Mihăilă.

În momentul de față sunt urmăriți penal, Vlad Voiculescu – USR pentru abuz în serviciu și complicitate la abuz în serviciu, Ioana Mihăilă, abuz în serviciu și Florin Vasile Cîțu, PNL, pentru complicitate la abuz în serviciu”, spune Popescu.

”De aceea, DNA solicită avizul președintelui României și al Senatului României întrucât vizează acte penale săvârșite în exercițiul funcției de premier.

Cei trei trebuie să răspundă pentru prejudiciul uriaș- de peste 1 miliard de euro, plus TVA, pe care l-au adus bugetului statului și, implicit, tuturor contribuabililor din România.

USR să înceteze cu standardele duble. Să se delimiteze urgent de penalii din partid, inclusiv de cei care fac obiectivul unor cercetări mai vechi ale procurorilor, precum Clotilde Armand, Allen Coliban”, mai afirmă deputatul PSD.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.