Dan Cristian Popescu: Majoritatea “dedreapta” de la Sectorul 2 a schimbat ilegal conducerea de la Administrația Piețelor

Dan Cristian Popescu, deputat PSD București și fost viceprimar al Sectorului 2, spune că instanța a anulat decizia primarului Radu Mihaiu de a schimba conducerea Administrației Piețelor Sectorul 2: ”Majoritatea dedreapta de la Sectorul 2 a schimbat ilegal conducerea”, a scris acesta pe pagina de Facebook.

Deputatul PSD amintește că, anul trecut, primarul de sector, Radu Mihaiu, a decis să schimbe conducerea de la Administrația Piețelor Sectorul 2.

”O altă fărădelege, a primarului USR și a majorității PNL-USR-PMP de la Sectorul 2, anulată de instanță!

Acum un an, în goana de a-și instala persoane obediente care, de exemplu, închid ochii la batjocorirea producătorilor români (vezi închiderea pieței Cremenița, singura piața care vindea exclusiv produse românești), majoritatea “dedreapta” de la Sectorul 2 a schimbat ilegal conducerea Administrația Piețelor Sectorul 2.

Acum, instanța face dreptate! Rușine Radu Mihaiu! Iar ai încălcat legea!”, a scris pe pagina de Facebook Dan Cristian Popescu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati