Dan Cristian Popescu (PSD București) a cumpărat tabloul donat de Irina Baianț, în cadrul galei caritabile ”Suflet pentru suflet”

Dan Cristian Popescu, deputat PSD București, a cumpărat tabloul donat de Irina Baiant în cadrul galei caritabile ”Suflet pentru suflet”.

  • Gala a fost organizată de Asociația Taxiul cu Bomboane, Asociatia Femeilor din Romania ”Impreuna”, Asociația Blue Life și Asociația „Sfântul Nicolae și Sfântul Efrem cel Nou”.
  • În cadrul Galei, mai multe personalități au venit în sprijinul celor patru asociații și au donat un obiect personal pentru a fi licitat în cadrul galei.
  • Marea campioană olimpică Gabriela Szabo a venit cu tricoul purtat de ea în urma cursei de la JO Sydney 2000 și o fotografie cu autograf, iar soprana Irina Baianț s-a alăturat licitației cu un tablou deosebit, cu o semnificație importantă pentru sufletul său.
Marea canotoare Elisabeta Lipa a adus unul dintre tricourile de campioană națională pe care le-a purtat în cei peste 20 de ani de carieră sportivă. Influencerul, jurnalista și mama eroină Anca Serea a adus la licitație un set de cosmetice bio pe care le realizează personal.
Cunoscuta jurnalistă și prezentatoare de televiziune Andreea Marin a trimis la gală două pălării realizate de brandul românesc Palaria Dadarlat și un volum cu autograf al cărții sale. De asemenea, actrița Monica Davidescu s-a alătură cauzei și a donat două invitații duble la spectacolul “O noapte furtunoasă” de la Teatrul Național București.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati