Dan Cristian Popescu (PSD București), despre conflictul dintre premierul Ciolacu și ambasadorul Andrei Muraru: ”E un incident neplăcut pentru România”

Deputatul PSD București, Dan Cristian Popescu, a comentat conflictul dintre premierul Marcel Ciolacu și ambasadorul Andrei Muraru, în SUA.

Popescu este de părere că “e un incident neplăcut pentru România. Se pune o pată pe imaginea instituțiilor noastre, acolo unde nu trebuie”.

Declarațiile le-a făcut în emisiunea Politica Zilei de pe B1 TV.

„Da, e un incident neplăcut pentru pentru România și se putea avea o discuție, dacă era cazul, în cadrul Ministerului de Externe sau într-o formulă care să nu includă presa și publicul, pentru că se pune o pată pe imaginea instituțiilor noastre acolo, exact unde nu trebuie. E o vizită de succes, o vizită foarte importantă, de altfel, pentru România. Un premier român ajunge în America după 7 sau 8 ani.

Sunt întâlniri importante într-o perioadă foarte, foarte tulbure, într-o perioadă foarte agitată, într-o perioadă preelectorală și în America, și în România, într-o perioadă cu conflicte internaționale, într-o perioadă în care se discută despre vizele românilor, despre ridicarea vizelor. Deci chiar nu era momentul unor astfel de ieșiri și domnul ambasador, excelența sa, ar fi trebuit să fie mai diplomat în acest moment”, a declarat sursa citată.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati