Dan Cristian Popescu (PSD): ”Situație curioasă la Primăria Sectorului 2! Începând cu 15 ianuarie, primarul și-a delegat toate atribuțiile”

Dan Cristian Popescu, deputat PSD și fost viceprimar la Sector 2, prezintă o ”situație curioasă” din punctul lui de vedere la Primăria Sectorului 2. El arată că, începând cu 15 ianuarie, primarul Radu Mihaiu și-a delegat toate atribuțiile, ”cu excepția celor, câteva, care, prin lege, nu pot fi delegate” către administratorul public!
  • ”Situație curioasă la Primăria Sectorului 2! Nu îmi dau seama dacă să pun pe seama nevoii de timp liber sau, probabil, pe faptul ca tocmai a început un an cu multe rânduri de alegeri?
Începând cu 15 ianuarie, primarul Sectorul 2, și-a delegat toate atribuțiile( cu excepția celor, câteva, care, prin lege, nu pot fi delegate) către administratorul public!

”De ce nu folosește cele 8-9 luni ramase pentru a arăta ceva?”

Eu nu zic că este rău să ne mai lase puțin în pace, dar întreb și eu: salariul îl ia integral?
Dacă tot se apucă de campanie pentru USR, este corect să fie plătit din bani publici, cu toate sporurile?
  • Si ce nu mai înțeleg, este faptul că imediat dupa ce a renunțat la majoritatea atribuțiilor, a anunțat, public, că vrea să candideze pentru un nou mandat, păi de ce nu folosește cele 8-9 luni ramase pentru a arăta ceva?”, spune Dan Cristian Popescu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati