Dan Cristian Popescu: USR a înființat ilegal comisiile de specialitate din cadrul Consiliului Local Sector 2

Dan Cristian Popescu, fost viceprimar al Sectorului 2, anunță că Tribunalul București a dat câștig de cauză consilierilor PSD care au reclamat faptul că USR a înființat ilegal comisiile de specialitate din Consiliul Local Sectorul 2.

Acesta explică faptul că USR a alocat mai puțini consilieri PSD în comisiile de specialitate importante, ”fără a ține cont de rezultatele alegerilor locale din septembrie 2020”.

În același timp, Popescu se întreabă cum va justifica primarul USR, Radu Mihaiu, adoptarea hotărârilor de consiliu care au primit aviz din partea acestor comisii care au funcționat ilegal.

Foto: Facebook / Dan Cristian Popescu

„Domnul Mihaiu, cel care clamează o Românie fără hoție, și-a luat o nouă palmă din partea justiției. Comportamentul său dictatorial a fost pus la punct, ieri, de Tribunalul București, care a dat câștig de cauză consilierilor PSD. Aceștia au reclamat faptul că USR a înființat ilegal comisiile de specialitate din cadrul Consiliului Local Sector 2, alocând mai puțini consilieri PSD în comisiile de specialitate importante, fără a ține cont de rezultatele alegerilor locale din septembrie 2020.

Suntem curioși cum va justifica primarul USR adoptarea tuturor hotărârilor de consiliu care au primit aviz din partea acestor comisii care au funcționat ilegal.

Domnilor de la USR: legalitate și democrație, nu oportunitate!”, a scris Dan Cristian Popescu pe pagina de Facebook.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati