Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, detalii despre testarea locuitorilor de COVID-19

0
63
Dan Tudorache

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, dă detalii despre testarea celor 500 de persoane din Sectorul 1 de virusul SARS COV2. Edilul spune că nu este nevoie de programare, este necesară doar scrisoarea care dovedește selecția, iar testarea se face zilnic între 8:00-13:00.

„Noi să fim sănătoși. E ceea ce contează.

Începem săptămâna cu vești bune:

👍 Cele 500 de persoane din Sectorul 1, selecționate de ASSMB pentru testarea de covid-19, acțiune anulată prin grija și efortul guvernanților, se pot testa, începând de azi, la CM Caraiman. Nu este nevoie de programare, este necesară doar scrisoarea care dovedește selecția. Testarea se face zilnic între 8:00-13:00.

👍 Tot de azi, tot la Caraiman, tot fără programare și tot între 8:00-13.00, puteți să faceți teste nazale covid-19, pe bază de antigen.

👍 Dacă starea sănătății o impune, și mai ales dacă aveți și un istoric de afecțiuni pulmonare, puteți beneficia de o analiză complexă, efectuată cu computerul tomograf de la Institutul “Matei Balș”. Procedura este următoarea: în fiecare zi, între orele 8:00-20:00 faceți o programare pentru un consult medical, la CM Caraiman, la telefon 0760644907. În urma acestui consult, dacă este cazul, veți primi trimiterea pentru Institutul “Matei Balș”.

Să aveți o săptămână rodnică! Sănătate!

#1pentrutoti #ActionamResponsabil #covid19”, se arată pe pagina de Facebook a lui Dan Tudoreache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.