Dan Tudorache spune că locuitorii Sectorului 1 vor avea apă caldă și căldură

Primarul Sectorului 1 Dan Tudorache dă asigurări că locuitorii din sector vor avea apă caldă și căldură, iar lucrările de modernizare a rețelelor, care încă afectează o bună parte a cetățenilor, vor fi finalizate la termenele anunțate, deși RADET este, oficial, în faliment.

El spune că primarul general, Gabriela Firea, a declarat că o eventuală lichidare a RADET nu înseamnă dispariția sistemului de termoficare. Activitatea regiei va fi preluată de Compania Municipală Termoenergetica.

„Pentru realizarea soluției tehnice provizorii (care va asigura continuitatea furnizării agentului termic pe toată durata desfășurării lucrărilor din tronsonul final N. Caramfil) este necesară oprirea agentului termic pentru apă caldă și căldură pentru maximum 48 de ore, începând de astăzi, ora 23.30. Cetățenii din zonele afectate au fost anunțați de RADET”, a scris Tudorache, pe Facebook.

Firea despre falimentul RADET: Indiferent de sentinţa de astăzi, bucureştenii vor avea în continuare apă caldă şi căldură

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati