Dăncilă: Cea mai mare emoție, aceea simțită lângă un nou-născut / Investițiile în Sănătate continuă

Premierul Viorica Dăncilă a vizitat, vineri, Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie “Cuza-Vodă” din Iași, județ în care s-au alocat peste 31,5 milioane de euro în ultimii 3 ani pentru achiziția de echipamente medicale.

”Nu există emoție mai mare decât aceea simțită lângă un nou-născut, în primele zile de viață. Stabilizarea micuților și o îngrijire adecvată sunt esențiale, de aceea prioritatea este calitatea actului medical.

Astăzi am vizitat cea mai mare maternitate din Moldova, Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie “Cuza-Vodă” din Iași, județ în care s-au alocat peste 31,5 milioane de euro în ultimii 3 ani pentru achiziția de echipamente medicale. Am cunoscut aici medici buni, profesioniști, cu dragoste și grijă pentru cei mici. Le mulțumesc și îi felicit”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, pe Facebook.

Viorica Dăncilă a dat asigurări că investițiile în Sănătate, în calitatea serviciilor și a aparaturii din spitale rămân ”o asumare fermă și o prioritate a Guvernului României”, potrivit sursei citate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati