Dăncilă: Din cauza blocajului creat de Iohannis, Guvernul nu a putut da OUG pentru stabilirea unui nou termen de înregistrare pentru votul din diaspora

Din cauza blocajului creat de președintele Iohannis, Guvernul României nu a putut da ordonanța de urgență pentru stabilirea unuinou termen de înregistrare pentru votul din diaspora, a afirmat miercuri premierulViorica Dăncilă.

Autoritatea Electorală Permanentă a depus la Secretariatul General al Guvernului un proiect de ordonanță de urgență care prevede termenul de înregistrare a cetățenilor români ca alegători înstrăinătate se finalizează în data de 15 septembrie 2019.

Din cauza blocajului creatde președintele Iohannis, Guvernul României nu a putut da ordonanța de urgență pentru stabilirea unui nou termende înregistrare pentru votul din diaspora, însă acest proiect de act normativ va fi supus de urgență adoptării Guvernului înședința de mâine.

aep

În aceste condiții, conducerea AEP a luat hotărârea de a menține aplicația deschisă înregistrărilor, a scris pe Facebook preşedintele PSD.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati