Daniel Băluță anunță amenzi uriașe pentru proprietarii care nu-și curăță terenurile de ambrozie

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, anunță amenzi de până la 20.000 de lei pentru proprietarii care nu-și curăță terenurile pline de ambrozie.

Așadar, primarul Sectorului 4 îi anunță pe cetățenii care dețin terenuri virane, că sunt obligați, atât prin lege, cât și moral, să și le curețe și să stârpească ambrozia.

”Pentru mulți dintre noi, ambrozia este o plantă ca oricare alta. Există însă foarte multe persoane pentru care înflorirea acestei plante înseamnă o perioadă cu grave probleme de sănătate! Prin urmare, toți cei care dețin terenuri virane sunt obligați atât de lege, cât și moral, să și le curețe și să strâpească ambrozia.”, a scris edilul pe pagina de Facebook.

Băluță spune că încă din primăvară, Poliția Locală a transmis 74 de somații proprietarilor de terenuri pline cu ambrozie, iar în perioada următoare vor începe verificările, dacă ambrozia a fost sau nu eliminată.

Persoanele care au ignorat înștiințările din partea autorităților, riscă amenzi de până la 5.000 de lei pentru persoanele fizice și până 20.000 de lei în cazul persoanelor juridice.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati