Daniel Băluţă: ”Diseară, la ora 22,00, Bucureştiul va avea parte de mai mult optimism, de mai multă sensibilitate”

Edilul Daniel Băluţă, candidat pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 4 din partea Alianţei electorale PSD – PNL, a declarat că a votat cu speranţa că echipa care a făcut „lucruri deosebite” pentru bucureşteni va continua.

„Am votat în primul rând cu foarte multă emoţie şi cu speranţa că echipa care a făcut lucruri deosebite pentru bucureşteni va continua (…). Sunt aici împreună cu familia mea extinsă şi sunt convins că diseară, la ora 22,00, Bucureştiul va avea parte de mai mult optimism, de mai multă sensibilitate şi de mai mult profesionalism”, a spus Daniel Băluţă, duminică, la ieşirea de la urne.

El i-a îndemnat pe oameni să se prezinte în număr cât mai mare la urne, pentru că votul este esenţa democraţiei. Daniel Băluţă a punctat că a ales să voteze în jurul orei 16,00 pentru a îi mobiliza pe tineri să voteze.

„Cei mai tineri se pornesc un pic mai greu şi nu facem altceva decât să îi mobilizăm – atât pe familiile tinere, cât şi pe cei care votează pentru prima oară”, a punctat Daniel Băluţă.

  • În opinia sa, procesul de votare nu este complicat cu cinci buletine de vot, pentru că reprezintă o „simplă formalitate” când oamenii ştiu ce vor. „Sunt convins că bucureştenii ştiu exact ceea ce îşi doresc, de aceea procesul electoral nu are a fi decât extrem de eficient şi simplu”, a afirmat Daniel Băluţă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati