Daniel Băluță, primar Sector 4: Aproximativ 5.000 de elevi vor începe noul an școlar în clădiri nou-nouțe

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, susține că toți copiii trebuie să rămână acasă, în România, după ce termină școala, nu să-și caute viitorul în afara granițelor.
„Aproximativ 5.000 de elevi vor începe noul an școlar fie în clădiri nou-nouțe, fie în clădiri consolidate, modernizate și autorizate ISU.
Cu o parte dintre aceștia m-am întâlnit ieri, la Liceul de Metrologie „Traian Vuia”, acolo unde am construit, în nici 3 luni, două clădiri care vor găzdui 1.500 de elevi.
M-a bucurat să văd atât de multă maturitate în acești tineri de clasa a X-a. Sunt conștienți de importanța educației pentru viitorul lor și au dorit să afle de la mine cum va evolua proiectul școlii pe care o frecventează”, se arată pe pagina de Facebook a lui Daniel Băluță.
Edilul de sector explică rolul liceelor de profil tehnologic.
„Le-am explicat că aici vom reuni toate liceele cu profil tehnologic, astfel încât să poată fi pregătiți pentru meseriile cerute în acest moment de piața muncii.
Îmi doresc ca astfel, la terminarea liceului, toți elevii să rămână acasă, în România, iar cei ce nu vor merge la facultate, să aibă un loc de muncă bine plătit.
#haicasepoate #totulpentruoameni #danielbaluta”, potrivit sursei citate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati