Daniel Băluță: „Proiectul aeroportului internațional pe care îl vom construi a primit deja primele aprobări”

Proiectul aeroportului internațional pe care îl vom construi în sudul Bucureștiului a primit deja primele aprobări, atât în cadrul Consiliului Local al Sectorului 4, cât și în cadrul Consiliului Județean Giurgiu, anunță Primarul sectorului 4, Daniel Băluță.
”De acum, când acest prim pas extrem de important a fost făcut putem trece mai departe la treabă, astfel încât, această investiție atât de necesară pentru București și pentru județele învecinate, să intre cât de repede este posibil în faza studiilor de specialitate!
Aprobările primite dovedesc un lucru extrem de important. Atât noi, cât și conducerea Consiliului Județean Giurgiu suntem determinați și ne asumăm volumul uriaș de lucru ce va urma, fapt pentru care le mulțumesc și public partenerilor noștri pentru perseverența de care au dat dovadă.
Ne aflăm așadar într-un moment de cotitură pentru dezvoltarea economico-socială a zonei de sud a Bucureștiului, către Giurgiu. Un moment din care viața noastră, a celor ce trăim în Sud, va începe să crească din punct de vedere calitativ.
Poate că pentru mulți oameni, efectele imediate ale unei asemenea investiții a Sectorului 4 nu sunt atât de evidente, însă un lucru este clar! Infrastructura nouă, adaptată nevoilor actuale de transport persoane și de transport marfă reprezintă unul dintre principalele imbolduri pe care investitorii importanți le așteaptă. Iar noi, prin ceea ce facem, îi sprijinim și îi îndemnăm să aleagă această zonă pentru a-și stabili aici sediile de firmă, punctele de lucru și tot ceea ce presupune derularea de activitate economică.
În schimb, comunitatea noastră va primi taxe și impozite, bani care vor fi investiți tot pentru creșterea calității vieții noastre. Și, la fel de important, vom primi acces la noi locuri de muncă bine plătite, aici, la noi acasă. Astfel niciunul dintre ai noștri să nu mai fie obligat să aleagă să trăiască departe de familie pentru a asigura copiilor săi o viață mai bună!”, spune primarul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati