Daniel Băluță se bucură de tarabele colorate din sectorul 4: ,,prima lună a toamnei aduce cele mai proaspete fructe și legume de sezon”

Daniel Băluță s-a mândrit pe rețelele de socializare cu noile culori din piață și de roadele din prima lună de toamnă. Acesta a adus în prim-plan și producătorii autentici care se ocupă de tarabele colorate.

Daniel Băluță se mândrește cu piețele colorate din București

Produsele naturale au fost scoase în evidență de Daniel Băluță care le-a arătat bucureștenilor frumusețile de pe tarabele din piețele de fructe și legume din Capitală. Micii producători autentici nu sunt uitați mai ales acum.

Cei mai mulți se ocupă de grădinărit din tată în fiu și le oferă astfel localnicilor cele mai bune produse precum: vinete, dovlecei, fasole verde, varza albă, ardei iute, nuci, roșii și cartofi.

,,Prima luna a toamnei aduce pe tarabele din piețele din sectorul nostru cele mai proaspete fructe și legume de sezon.

Producătorii autentici, care se ocupă de grădinărit din tată-n fiu, ne întâmpină cu vinete, dovlecei, fasole verde, varza albă, ardei iute și bineînțeles cu struguri, nuci, roșii și cartofi. În piețele din sectorul nostru vom găsi tot ce avem nevoie pentru a ne umple cămara pentru sezonul rece care va veni. O nouă săptămână minunată să avem!”, a fost mesajul lui Daniel Băluță.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati