Daniel Ciungu, PNL, după închiderea a 89 de locuri de joacă din Sectorul 1: „O parte dintre acestea le-am tot arătat și eu de-a lungul anilor, inclusiv în creșele”

Daniel Ciungu, consilier local la Sectorul 1, spune că amenzile primite astăzi din partea ANPC, pentru starea deplorabilă a locurilor de joacă din sector puteau fi evitate. Bugetul nu ar fi constituit o problemă dacă ar fi fost ascultate plângerile cetăţenilor, argumentează acesta. 

„De trei ani de zile atrag atenția asupra stării deplorabile a locurilor de joacă din sectorul 1 și lipsa generalizată de mentenanță. Cetățenii la rândul lor au făcut nenumărate sesizări către primărie. Majoritatea rămase fără răspuns!

Deși dispunem de un buget enorm, din cauza incompetenței administrației Armand ne găsim astăzi într-o stare mult mai proastă decât în 2020.
ANPC – Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a decis astăzi închiderea temporară a 89 locuri de joacă din Sectorul 1! Lista de probleme este lungă și merge de la nerespectarea legii și afișajelor, până la rugină, lemne rupte, tobogane crăpate, tartan care se ia cu mâna și e găurit, șuruburi insuficient înfiletate, etc. O parte dintre acestea le-am tot arătat și eu de-a lungul anilor, inclusiv în creșele Sectorului!
Clotilde ce-ar fi să lași jocurile de imagine și calomniatul adversarilor politici pe Facebook și să faci o dată ceva pentru copiii din sector?!
Nu mai poți da vina pe greaua moștenire la 3 ani de când ești primar! Tu ai devenit greaua moștenire! Tu ești responsabilă de acest dezastru! Demisia!”, spune Daniel Ciungu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati