Daniel Florea vrea din nou la Primăria Sector 5. Și-a anunțat candidatura

Deputatul PSD și fost edil al sectorului 5, Daniel Florea, a anunțat că va candida la alegerile anticipate pentru Primăria Sectorului 5.

Florea a răspuns întrebărilor trimise de administratorii grupului Ești din sectorul 5 dacă…, care fac un sondaj și a confirmat că va candida.

Fotoliul de edil a rămas vacant după ce Cristian Popescu Piedone a fost încarcerat în urma sentinței definitive din dosarul Colectiv.

 âDe ce candidați acum în sectorul 5 și nu în 2024, dată fiind situația financiară actuală și lipsa de consens din consiliul local? 

”Tocmai pentru ca nu mai este timp de experimente-Primaria nu este un loc in care sa te califici la locul de munca, iar, in acest moment, Sectorul 5 are foarte multe probleme reale, din punct de vedere economico-financiar, cu grave repercusiuni asupra vietii locuitorilor, in toate aspectele-economic, social, educational, cultural.

In Consiliul Local exista consens pe proiecte care vizeaza buna functionare a administratiei in beneficiul cetatenilor, chiar daca, uneori, din prea mult zel politicianist, unii uita legea (sau nu au stiut-o niciodata sau nu le-a pasat de ea).

De exemplu, alegerea viceprimarului PSD ca primar interimar s-a facut cu 22 de voturi din 27”, a scris Daniel Florea, pe pagina sa de Facebook.

În plus, Florea a răspuns și la întrebarea privind planurile pentru zona Antiaeriană, unde s-a promis în trecut un nou cartier, 40.000 de locuinţe, o maternitate, o sală polivalentă, un bazin olimpic de înot, un muzeu, un centru administrativ şi multiple unităţi de învăţământ?

El spune că întregul proiect trebuie reluat, dar că o idee foarte bună este consultarea publică a tuturor locuitorilor din Sectorul 5, ca să spună ei daca au nevoie de toate aceste obiective.

”Trebuie reluat intregul proiect, era gata, incepuse implementarea, existau toate aprobarile legale; batalia politica din pandemie purtata cu marsavie, cu toate armele, de Guvernul condus de politicianul ratat si tarat Ludovic Orban a condus la actuala situatie, care ne-a dus inapoi 25 de ani din punctul de vedere al dezvoltarii Sectorului nostru.

Cred ca o idee foarte buna ar fi consultarea publica a tuturor locuitorilor din Sectorul nostru, ca sa spuna ei daca au nevoie de toate acste obiective.”, a completat deputatul PSD.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati