Daniel Ghiţă: Aştept motivarea sentinţei de la Curtea de Apel Bucuresti ÎMPOTRIVA stării de ALERTĂ

Deputatul PSD de Ilfov, Daniel Ghiţă, scrie, pe Facebook, că aşteaptă să primească motivarea sentinţei împotriva stării de alertă care va fi emisă de Curtea de Apel Bucureşti (CAB).

„Aştept să primesc motivarea sentinței împotriva stării de alertă, mască, restricții de la Curtea de Apel București. Aceasta acțiune a fost făcută împotriva Guvernului PNL – UDMR. Nihil Sine Deo!”, scrie deputatul PSD, care precizează că site-ul luju.ro va publica această sentinţă.

Pe 20 ianuarie, site-ul luju.ro scria un articol pe această temă având titlul: „DANIEL GHIŢĂ A PUS LA PODEA CERTIFICATUL VERDE – Judecătoarea Adina Ghita de la Curtea de Apel Bucuresti a anulat pasajele referitoare la certificatul de vaccinare din Hotararea de Guvern nr. 1183/2021 privind prelungirea starii de alerta din noiembrie pana in decembrie 2021. Actiunea a fost depusa la CAB de către deputatul PSD Daniel Ghiţă (Minuta)”.

https://www.luju.ro/daniel-ghita-a-pus-la-podea-certificatul-verde-judecatoarea-adina-ghita-de-la-curtea-de-apel-bucuresti-a-anulat-pasajele-referitoare-la-certificatul-de-vaccinare-din-hotararea-de-guvern-nr-1183-2021-privind-prelungirea-starii-de-alerta-din-noiembrie-pana

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati