Daniel Ghiță: Cîțu ne demonstrează că dacă ești prins beat sau drogat la volan și dacă fugi de datorii, atunci te califici pentru funcția de premier

0
728
Cîtu si Ghita

Cîțu ne demonstrează că dacă ești prins beat sau drogat la volan și dacă fugi de datorii, atunci te califici pentru funcția de premier.”Elitele” liberale ne-au dat tuturor o lecție de viață greu de uitat: ce calități sunt necesare pentru a conduce ”Guvernul meu”., transmite fostul luptător K1 și actual deputat PSD Ilfov, Daniel Ghiță, legat de scandalul celor 2 dosare din SUA ale premierului Florin Cîțu.

  • Ghiță: Și nu, nu e suficient să conduci beat sau/și drogat, Cîțu nu s-a mulțumit cu atât. El a făcut și datorii în SUA și a fugit de ele ca să nu le plătească. Îi trebuiau bani pentru băutură sau pentru alte sporturi periculoase?

”Așadar, un premier penal pentru condus beat sau drogat și pe care îl căutau până nu demult firmele de recuperare ca să dea banii înapoi.

Acest om a îndatorat România cu miliarde de euro? La un asemenea nivel de performanță nu se ridică oricine…

PNL a dat un nou sens ideii de premier și de promovare în funcții de conducere. De acum înainte, oricine bea, se droghează și face datorii pe care nu le plătește merită, conform cu standardele liberale (și useriste, că doar USR este în Guvernul Cîțu), să devină premier.

Când nu o să îi mai placă de Cîțu, Iohannis poate merge direct la birt să își formeze un nou guvern! Desigur, trebuie să îi aleagă pe cei care au trecut și prin pușcărie, nu doar prin multă băutură…”, a transmis parlamentarul pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.