Daniel Ghiţă: „Cozile de topor” au fost duşmanii poporului român; Hohenzollern – familie formată din hoți, sperjuri, trădători și criminali

Deputatul PSD Ilfov, Daniel Ghiţă, spune, într-o postare pe Facebook, că întotdeauna „cozile de topor” au fost duşmanii României.
  • „Nu uitați; cozile de topor au fost dușmanii poporului român! Slugile din “presă”, se înfurie când îl citez pe Gică Manole, un istoric adevărat, care spune adevărul, despre Carol. De ce? Nihil Sine Deo”, scrie Ghiţă.

”Se împlinesc 74 de ani de la izgonirea din fruntea României a unei familii degenerate, Hohenzollern, familie formată din hoți, sperjuri, trădători și criminali.

74 de ani, timp în care degenerata familie Hohenzollern a ținut poporul român (90% din masa sa) în sărăcie, nedreptate, abuzuri infinite și muncă fără răsplată.

74 de ani în care odioasa familie nemțească a modernizat statul, societatea românească la suprafață: casa regală și oligarhia cu privilegiile, iar poporul român cu muncă grea, nedreptate, sărăcie, întuneric, crime în masă (vezi 1888; 1907), bordeie.”, a mai postat Ghiță pe pagina sa de facebook, citându-l pe Gică Manole – ”un istoric adevărat.„

De asemenea, Daniel Ghiţă reiterează, într-o altă postare, că nu va vota proiectul certificatului verde la locul de muncă.

  • „Nu voi vota niciodată obligativitatea vaccinăriisau introducerea certificatului verde la locul de muncă! De ce se vorbește numai de Covid si Certificat? Românii au murit că nu am avut acces la spitale in anii 2020-2021. Ce facem cu bolnavii de cancer? Covid a devenit boala prioritară? De ce ? Nihil Sine Deo”, spune deputatul PSD.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati