Daniel Ghiță – despre Certificatul verde: NU are ce căuta la intrarea în biserici și NU poate fi folosit ca instrument de discriminare și de interzicere a exercitării credinței

1
2062
Daniel Ghiță

Nici păgânii din trecut nu au avut curajul să le interzică românilor credința strămoșească. Certificatul verde nu are ce căuta la intrarea în biserici și nu poate fi folosit ca instrument de discriminare și de interzicere a exercitării credinței., transmite deputatul PSD de Ilfov, Daniel Ghiță, printr-un comunicat de presă.

Fostul luptător K1 mai spune, în același comunicat, că un asemenea criteriu anti-uman pentru mersul la biserică înaintea Sărbătorilor Creștine din luna decembrie reprezintă o batjocură la adresa poporului român și o încercare de distrugere a credinței care nu poate fi tolerată.

Ghiță: Nimeni nu are dreptul să interzică mersul la rugăciune și celebrarea Sărbătorilor Creștine!

”Pentru aceste drepturi românii au ieșit în stradă în 1989! Ne întoarcem iarăși la dictatură?

Numai înainte de 1989 românii nu aveau voie la biserică, mai ales dacă aparțineau anumitor categorii sociale, cum era, de exemplu, personalul din învățământ.

Și acum nu mai au dreptul la rugăciune și Împărtășanie decât cei vaccinați?

Solicit oprirea de urgență a acestei abominații! Este strigător la cer și că se ajunge la o asemenea discuție în spațiul public și politic!”, mai spune parlamentarul.

Daniel Ghiță, în încheierea comunicatului de presă: Nici păgânii din trecut nu au avut curajul să le interzică românilor credința strămoșească, și atunci cum putem numi democrație un regim unde se adoptă o asemenea măsură?

1 COMENTARIU

  1. […] Deputatul PSD, Daniel Ghiță se opune categoric introducerii Certificatului verde pentru a intra în biserici. Mai mult, fostul luptător de K1 spune că această măsură este discriminatorie și nu poate fi folosit ca instrument de discriminare și de interzicere a exercitării credinței. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.