Daniel Ghiţă: Dosarul lui Clotilde Armand cu frauda electorală se face ceva?; Nicusor Dan, care a blocat tot Bucureștiul! – Unde a fost DNA?

Deputatul PSD Ilfov Daniel Ghiţă întreabă, pe Facebook, dacă există vreun dosar la DNA pe numele lui Cristian Ghinea, cel care „a condamnat România la sărăcie”, pe numele lui Cîţu, care a cheltuit sume imense din bugetul de stat pentru achiziţionarea de vaccinuri în timpul pandemiei şi rămase nefolosite, şi de ce trenează dosarul lui Clotilde Armand privind „frauda electorală de la sectorul 1”.

„DNA s-a sesizat in dosarele lui Câțu, Tătaru, Arafat , Orban, USR , Nimenilă, Voiculescu, cei care ne-au îngropat morții in saci de gunoi, fără autopsie si slujbă? Criminalii națiunii! Jaful cu achizițiile Unifarm , de miliarde de euro, trafic de influență , toate făcute de coaliția PNL – USR – UDMR. Le uităm? Ordonanțe ilegale încălcând Constituția României! Ilegalități împotriva poporului.

  • Dosarul lui Barna unde este ?
  • A depus cineva dosar penal lui Ghinea, pentru că prin PNRR a condamnat România la sărăcie? Trafic de infleunța. Deputații României nu au putut citi si dezbate PNRR! Care este o aberație.

Dosarul lui Clotilde Armand cu frauda electorală se face ceva ? Au trecut doi ani. Unde a fost DNA? Corupție, s-au furat sacii cu voturi, trafic de influență.

Nicusor Dan, care a blocat tot Bucureștiul! Dosarul din Orășelul Copiilor, fraudă, trafic de infleunță unde este ? A auzit o întreagă țară cum făcea trafic de influență. Nu se deranjează DNA? Câțu a cumpărat vaccinuri de un miliard de Euro, aruncate la gunoi! DNA? Nu mai vorbesc de împrumuturile luate, fără sa știm unde sunt banii românilor?

Izoletele, camioanele cumparate pe stare de pandemie. Jaful cu maștile de Unifarm ? Unde sunt aceste dosare penale ? Unde ?

Cei care fura miliarde de Euro rămân nepedepsiți ? De ce nu se face nimic in aceste dosare de miliarde de Euro?

Nu este ceea ce ar trebui sa fie! Ne prefacem că ne “ facem treaba”, dar de ce nu faceți ceva in dosarele unde s-a furat miliarde de Euro? Unde sunt aceste dosare grele? Nihil Sine Deo”, scrie Daniel Ghiţă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati