Daniel Ghiță, întrebare pentru ministrul Mediului: Care au fost criteriile în baza cărora a fost numit George Mierliță director la ROMSILVA?

Deputatul PSD, Daniel Ghiță, i-a adresat o întrebare ministrului Mediului, Apelor si Pădurilor, Tanczos Barna, cu privire la criteriile în baza cărora a fost numit noul director general al Regiei Naționale a Pădurilor-ROMSILVA.

Astfel, social-democratul solicită să afle ce funcții de conducere a deținut anterior George Mierliță și ce merite a avut acesta la Direcția Silvică Vâlcea, unde a lucrat timp de 20 de ani.

“Care au fost criteriile în baza cărora a fost numit domnul George Mierliță în funcția de director general interimar al Regiei Naționale a Pădurilor-ROMSILVA, începând cu data de 1 ianuarie 2022? Ce funcții de conducere a deținut si ce merite deosebite a avut acesta la Direcția Silvică Vâlcea, unde a activat anterior timp de 20 de ani?

Dacă a fost reprezentantul Directiei Silvice Vâlcea în Comisia judeteană Vâlcea pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor? Cine l-a recomandat sau susținut pentru functia de director general interimar al Regiei Naționale a Pădurilor-ROMSILVA?, se arată pe pagina de Facebook a deputatului PSD.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati