Daniel Ghiţă (PSD Ilfov): Clotilde Armand spune că îi aruncă pe corupți la tomberon; ce ar fi să se arunce ea prima în tomberon, care a fraudat alegerile, la fel cum a făcut Plicuşor Ban

Deputatul PSD Daniel Ghiţă are o postare extrem de dură, pe Facebook, la adresa primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

  • „Regina șobolanilor și a gunoaielor încă liberă? De ce nu este arestată și audiată?

“Zici că arunci corupții la tomberon! Atunci sari tu prima în tomberon!”

Clotilde Armand, USR Plus spune că îi aruncă pe corupți la tomberon, ce ar fi să se arunce prima în tomberon ea, care a fraudat alegerile? Madame Clotilde, tu crezi că românii sunt proști? Suntem toleranți, nu prosti. Ne insulți inteligența? Zici că arunci corupții la tomberon! Atunci sari tu prima în tomberon, că doar ai preluat mandatul prin frauda electorală, la fel cum a făcut și Plicușor Ban.

Pentru tine facem rost de un tomberon franțuzesc, cu fundiță roz și cu ornamente rococo…

Tu crezi ca tupeu tău francez ne intimidează pe noi? N-a văzut toată țara cum cărau oamenii USR sacii din secțiile de votare? Suntem orbi și delirăm? Uite cum au validat-o pe Clotide chiar în ziua în care Orban se ducea la Paris cu ploconul, cu milioanele de euro pentru corvete.

Ghiță către Clotilde: ”Pentru tine facem rost de un tomberon franțuzesc, cu fundiță roz și cu ornamente rococo…”

Clotilde, Clotilde, de ce nu ai puțină decență? Exista în spațiul public informații că ești agent secret al serviciilor franceze care căpușează banul public in România. E adevărat? Și atunci de ce minți că ai venit sa salvezi banii publici și să salvezi românii de corupție și hoție, când tu ești trimisă să direcționezi banii spre companiile franceze?

Ai jurat la Primărie pe saci cu voturi? Sari în tomberon, cum ai zis. Mergi și fură, așa cum ați furat și alegerile pe care le-ați câștigat prin fraudă, cu tupeu de infractor!”, a răbufnit Ghiță la adresa primarului Sectorului 1, readucând în spațiul public teza fraudării alegerilor”

Luptătorul Daniel Ghiță a avut o ieșire virulentă la adresa primarului ales al Sectorului 1, Clotilde Armand.

https://www.stirilekanald.ro/daniel-ghita-o-face-praf-pe…

https://www.romaniatv.net/daniel-ghita-o-jigneste-grav-pe… Nihil Sine Deo!”, scrie Daniel Ghiţă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati