Daniel Ghiță – reacție VIRULENTĂ la adresa autorităților: Voi trebuie să fiți închiși, nu școliile!(…)Provoc toti parlamentarii României să lupte ca toate școlile să rămână deschise.

Voi trebuie să fiți închiși, nu școliile!Creșterea valului de toamnă al covid 19 a arătat încă o dată inconștiența și ticăloșia celor care conduc azi România!Vara covidul a fost pus pe pauza de Iohannis., a reacționat parlamentarul de Ilfov, Daniel Ghiță.

Ghiță: Provoc toti parlamentarii României, cu conștiință, să se alăture și să lupte ca toate școlile să rămână deschide. Cine are curajul ?

Niciodată, de când a fost lansat în lume nenorocitul ăsta de virus, nu s-au închis școlile pe termen lung decât în România, și asta în urma deciziilor pripite și inconștiente ale acelorași personaje politice pe care le știm cu toții, precizează parlamentarul.

Fostul luptător K1 se întreabă de ce restul țărilor din UE mențin școlile deschise iar ”ai noștri nu”.
”Nu se știe sigur de ce, pentru că sunt inconștienți, pentru că sunt ticăloși, pentru că sunt parte dintr-un experiment de coșmar în care România și romani au de suferit.
  • Nu este nevoie să fii vreun expert vreun intelectuall a copiilor ca să constați cât de importantă este școala în sine și actul învățării, memorării și concluzionării în dezvoltarea normală a celor mici și, deopotrivă, în parcursul lor social și profesional în viață ca adulți.”, spune Ghiță într-o postare pe pagina sa de facebook.

Ghiță: Oricine are o brumă de inteligență știe că un copil care pierde anii de școală din perioada sa de formare și dezvoltare intelectuală, va fi mai târziu irecuperabil.

”Mai mult decât atât, citesc acum comunicatele oficiale prin care conducerile Unicef și OMS declarau la începutul acestei toamne că toate școlile din Europa trebuie să rămână în continuare deschise, evident, cu menținerea măsurilor de siguranță pentru personal și elevi, DAR SĂ RĂMÂNĂ DESCHISE!

Pandemia aceasta a cauzat cele mai catastrofice efecte la nivelul educației din istoria recentă. Este de importanță vitală ca învățământul cu prezența copiilor la școală să se desfășoare în continuare” declară Hans Kluge, nimeni altul decât șeful OMS în Europa.

Și tot el mai spune că indiferent de continuarea pandemiei, educarea copiilor în școli este cel mai important lucru pentru sănătatea lor mentală și abilitățile de socializare, în plus, participarea copiilor la școală trebuie să devină un obiectiv principal al guvernelor!
  • Ați auzit domnilor care guvernați azi România?”, a mai spus deputatul PSD Ilfov, Daniel Ghiță, pe facebook.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati