Daniel Ghiță – REACȚIE VIRULENTĂ la adresa primarului Sectorului 1 și USR: Hoața de Clotilde nu își mai dă demisia? Ce avem noi aici la cel mai penal partid din România, USR?

Deputatul de Ilfov Daniel Ghiță a reacționat virulent în scandalul momentului în care este implicată Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 – care, conform unor imagini apărute public, a intrat în sala de sortare a voturilor la scurt timp după alegerile pentru Primăria Sectorului 1.

Fostul luptător K1 se întreabă retoric: ”Hoața de Clotilde nu își mai dă demisia? Lasă că și-o dă din pușcărie!”

”Clotilde și Barna au fost în secția de votare, iar Clotilde era lângă sacii cu voturi și dădea indicații. Asta nu e penal?

Ba e infracțiune de-a dreptul.

  • Că Barna e penal cu fondurile europene știa toată lumea, dar că a fost și în secția de votare acolo unde Clotilde a fraudat alegerile, asta e nou și foarte grav.”, transmite Ghiță printr-o declarație de presă transmisă redacției.

Ghiță se înterabă retoric și dacă USR este cel mai penal partid din România: ”Ce avem noi aici la cel mai penal partid din România, USR?”

”O primăriță prin fraudă dovedită, și un vicepremier penal pe fonduri europene care a participat la tenebrele din secția de votare alături de Clotilde.

Vicepremierul mai e și președintele penal al partidului de infractori USR.”, mai transmite Ghiță.

Parlamentarul de Ilfov se întreabă în aceeași declarație de presă: Unde e Rezist, acum nu mai face revoluție? Nu mai știe unde e Piața Victoriei, să îl ia cu asalt pe vicepremierul penal, să facă marșul dreptății până la Primăria Sectorului 1 să ceară pușcărie pentru primărița șobolanilor și a furtului de voturi?

  • ”Păi cum e cu cinstea și corectitudinea, tovarășii de la Rezist?
    Fariseilor!”, conchide Daniel Ghiță.

Mai multe imagini cu preimarul Sectorului 1, Clotilde Armad – AICI

IMAGINI ULUITOARE! Clotilde Armand – filmată în timp ce umbla în sala cu sacii cu voturi după alegerile de la Primăria Sectorului 1

 

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati