Daniel Ghiţă: Sportivii de performanță sunt eroii țării lor pe timp de pace; ministrul Eduard Novak va face ceva pentru campionul nostru, David Popovici?

Deputatul PSD Ilfov Daniel Ghiţă întreabă din nou, pe Faceboook, dacă ministrul Sportului, Eduard Novak (UDMR), va face ceva concret pentru campionul mondial la înot, David Popovici.

  • „Ministrul sportului Eduard Novak? Face ministru ceva pentru campionul nostru?”, se întreabă încă odată Daniel Ghiţă.

Într-o altă postare, el felicită echipa de volei masculin a României care s-a calificat în finala Silver League după ce a învins categoric cu 3-0 Ungaria.

„Nu-i așa că n-ați prea auzit și de această performanță a sportului românesc care în ciuda dificultăților deloc mici iată că se încăpățânează să nu moară, ba mai mult, face performanță?

Deranja cumva să se știe la nivel de societate, că am învins Ungaria, cât se poate de sportiv, de altfel?

Am făcut și eu performanță sportivă la cel mai înalt nivel și mă simt solidar cu orice sportiv sau sportivi români care reușesc rezultate remarcabile. Știu prin ce trece un asemenea om până ajunge să se impună pe plan mondial. Multă suferință, regrete, dureri, renunțări, dezamăgiri și multe altele necunoscute publicului larg. Sportivii de performanță sunt eroii țării lor pe timp de pace! Nihil Sine Deo!”, scrie Ghiţă.

BREAKING David Popovici a obţinut încă o medalie de aur la Budapesta. La doar 17 ani, românul este dublu campion mondial

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati