Daniel Ghiță – VIRULENT la adresa premierului Cîțu, care nu a reacționat la declarația președintelui Ungariei care-a spus că România a anexat Transilvania abuziv

Daniel Ghiță, deputat PSD Ilfov, lansează un atac virulent la adresa premierului Florin Cîțu, care nu a recționat, după ce, la începutul acestei săptămâni, la summitul de la Kiev intitulat „Platforma Crimeei”, de față cu zeci de șefi de stat, reprezentanți guvernamentali și oficiali ai Uniunii Europene, președintele Ungariei a spus că România a anexat Transilvania abuziv – comparând întregirea poporului român, din urmă cu un secol, cu anexarea Crimeei de către Rusia, din 2014.

Ghiță: Nu-l mai trimiteți pe Cîțu în delegații externe, că nu se poate concentra nici măcar când Transilvania este atacată de Ungaria!

”El a avut niște probleme în tinerețe pe care le-a ascuns, dar s-au aflat între timp, și măcar acum, după ce știe tot mapamondul că a făcut pușcărie de beat sau drogat ce era, trebuie ținut acasă și ascuns de lume.

Normal că Ungaria își permite să spună orice de față cu un premier invalidat la nivel mondial și despre care există dubii dacă și-a revenit după aventurile din tinerețe sau a ajuns chir mai rău!

Cîțu pur și simplu nu a înțeles despre ce este vorba când președintele Ungariei Janos Ader vorbea la Kiev, de față cu reprezentanții de vârf ai României, despre ”trauma Trianonului”., scrie deputatul Daniel Ghiță, pe facebook.

Fostul luptător K1 se întreabă dacă ”nu cumva Cîțu ar trebui demis și pentru incapacitatea efectivă de a-și îndeplini funcția?”

”Dacă premierul nu a reacționat din cauza lipsei de discernământ și a incapacității sale cauzate de traumele în formă continuată din adolescență, măcar ar avea o scuză.

Altfel, ar fi pur și simplu trădare de țară! Unde se încadrează Cîțu?”, conchide cu o întrebare parlamentarul, în postarea de pe facebook.

La următorul LINK puteți vedea ce a transmis președintele Ungariei:

Președintele Ungariei a spus că România a anexat Transilvania abuziv.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati