Daniel Ghiță – VIRULENT la adresa președintelui: Horea, Cloșca și Crișan(eroii României) – UMILIȚI de Klaus Iohannis

Horea, Cloșca și Crișan, sunt eroii României. Umiliți de Klaus Iohannis și slugile lui. Rușine, că vă bateți joc de eroii noștri, pe bani publici., acuză Daniel Ghiță, într-o postare pe facebook.

După ce a solicitat ministrului Culturii și Identității Naționale, Bogdan Gheorghiu, clarificarea condițiilor în care a fost amplasată statuia baronului Samuel von Brukentahl în Piața Mare din Sibiu, inaugurată în prezența președintelui Iohannis, baronul fiind guvernatorul Transilvaniei în timpul reprimării sângeroase a răscoalei din 1784 și a excuției atroce a lui Horia și Cloșca, astăzi, fostul luptător K1 l-a acuzat direct pe Iohannis, într-o postare pe facebook, că a umilit eroii României: Horea, Cloșca și Crișan, sunt eroii României. Umiliți de Klaus Iohannis și slugile lui.

Daniel Ghiță – cere CLARIFICĂRI în legătură cu statuia baronului Samuel von Brukentahl din Sibiu, inaugurată de Iohannis: Baronul a fost guvernatorul Transilvaniei în timpul reprimării sângeroase a răscoalei din 1784 și a excuției atroce a lui Horia și Cloșca

Horia closca crisanGhiță: ”Copiii trebuie să învețe cine sunt eroii României!”

Vă rog, ascultați acest cântec patriotic.”, mai recomandă parlamentarul în postarea de pe pagina sa de facebook.

 

Ghita: Lăsați un mesaj pentru statuia lui Brukenthal la Sibiu.

”2021 românii au devenit iobagi in propria țară!”, conchide deputatul PSD Ilfov, Daniel Ghiță, în postarea de pe facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati