Dascălii cer Guvernului spor de radiații pentru că predau online

1
163
unsplash

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ solicită Guvernului un spor de calculator pentru profesori, sub pretextul că dispozitivele electronice personale emit radiații.

Sindicatle FSLI au depus adresa cu pricina la Guvern în 11 noiembrie, avertizând că „gradul de nemulțumire al salariaților este din ce în ce mai mare” deoarece nu s-au majorat salariile și fiindcă nu a fost prevăzut „un stimulant de risc pentru personalul din învățământ”, potrivit edupedu.ro.

„Va rugăm să aveți în vedere faptul că, de la începerea anului școlar 2020-2021, multe unități au funcționat în scenariul doi sau trei, iar pentru următoarele 30 de zile și nu numai, actul educațional se va desfășura la nivel național exclusiv online, ceea ce presupune o perioada îndelungată de expunere a cadrelor didactice la radiațiile emise de dispozitivul/dispozitivele electronice pe care pe care fiecare le deține, prin resurse financiare proprii și pe care le utilizează în activitatea profesională”, se arată în adresa depusă la Guvern.

1 COMENTARIU

  1. Si totusi, idiotii astia fac parte din poporul roman? Chiar asa tampit a ajuns acest neam? Vai de mama noatra de cretini!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.