David Popovici a fost desemnat cel mai bun sportiv în probele masculine la Europenele de la Roma

0
151
Foto: Facebook / FRNPM

David Popovici a fost desemnat cel mai bun sportiv în probele masculine la Europenele de la Roma. Clasamentul a fost realizat pe baza unui punctaj, în urma celor mai bune performanțe din competiție.

„Probele de înot de la Campionatul European de natație pentru seniori de la Roma s-au încheiat miercuri seara, 17 august 2022. Au fost șase zile magice pentru România, care a cucerit două medalii de aur prin David Popovici, tânărul și extrem de valorosul sportiv al nostru care a uimit din nou, nu doar un continent, ci și întreaga planetă!”, transmite Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Evoluțiile lui David de la Foro Italico nu puteau trece neobservate.

Miercuri seară, la finalul probelor de înot, David Popovici a fost desemnat cel mai bun sportiv în probele masculine, iar Ruta Meilutyte (Lituania) a fost desemnată cea mai bună sportivă în probele feminin.

David Popovici a fost desemnat cel mai bun sportiv la Europenele de la Roma

Clasamentul a fost realizat pe baza unui punctaj, în urma celor mai bune performanțe din competiție.

La masculin, David a totalizat 1.003 puncte, pentru timpul din finala de 100 m liber (46.86 s – nou record mondial de seniori) și a fost urmat în clasament de Mykhaylo Romanchuk (Ucraina) – 982 de puncte şi de Thomas Ceccon (Italia) – 979 de puncte.

La feminin, Ruta Meilutyte a totalizat 985 de puncte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.