De 1 iunie, copiii cu vârsta de până la 14 beneficiază de acces gratuit la expoziţia „Universul lui Salvador Dalí” de la ARCUB

Copiii beneficiază sâmbătă de acces gratuit în expoziţia „Universul lui Salvador Dalí” de la ARCUB – Hanul Gabroveni.

  • Oferta se aplică pentru copiii cu vârsta de până la 14 ani, însoţiţi de un adult, şi este disponibilă pentru următoarele categorii de bilete: Copii acces VR inclus (acces gratuit), Adult acces VR inclus (95 lei), Familie (2+1) (155 lei – acces VR inclus; 135 lei – fără acces VR), Familie (2+2) (155 lei – acces VR inclus; 135 lei – fără acces VR).
  • Biletele pot fi achiziţionate online de pe entertix.ro, arcub.ro, universuldali.ro, precum şi de la casa de bilete ARCUB (str. Gabroveni nr. 50-53).

Peste 170 de opere de artă Salvador Dalí pot fi admirate, până la 1 septembrie 2024, la ARCUB – Hanul Gabroveni, în centrul istoric al Capitalei, în cadrul expoziției „Universul lui Salvador Dalí”, singura expoziție din România care prezintă experimentele renumitului artist cu diverse forme de expresie artistică.

În anul care marchează 120 de ani de la nașterea unuia dintre cei mai influenți artiști ai secolului XX, publicul din România are ocazia unică de a sonda universul creativ dalinian prin sculpturi în bronz și sticlă Daum, bijuterii, miniaturi incrustate cu pietre prețioase, ilustrații de carte și mobilier suprarealist, expuse în premieră în țara noastră.

„Universul lui Salvador Dalí”, unul dintre cele mai ample proiecte culturale dedicate artistului suprarealist, organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti, în parteneriat cu HADRAN Events, a avut un imens succes încă de la lansare. Peste 60.000 de iubitori de artă au vizitat expoziţia în cele aproape 6 luni de la deschiderea acesteia la ARCUB – Hanul Gabroveni. Dintre aceştia, sute de grupuri de copii au avut ocazia să admire operele de artă Salvador Dalí, o fereastră către imaginaţia exuberantă a artistului, experienţă interactivă şi educativă deopotrivă.

Expoziţia „Universul lui Salvador Dalí” de la ARCUB – Hanul Gabroveni poate fi vizitată până la 1 septembrie 2024, de luni până duminică, între orele 10.00-20.00. Accesul în spaţiul expoziţional se face din Str. Gabroveni nr. 50-53.

  • Biletele pentru expoziţia „Universul lui Salvador Dalí” de la ARCUB pot fi achiziţionate, la preţuri variabile, în funcţie de categorie, de pe arcub.ro, universuldali.ro, entertix.ro şi de la casa de bilete ARCUB (Strada Gabroveni nr. 50-53). Copiii cu vârsta sub 6 ani, însoţiţi de un adult, beneficiază de acces gratuit.

Studenţii (cu vârsta de până în 26 de ani) şi pensionarii beneficiază de tarif redus. Vizitatorii pot beneficia de ghid audio, ce conţine explicaţii detaliate referitoare la obiectele expuse, şi experienţa VR, o plimbare virtuală printre personaje şi simboluri desprinse din picturile daliniene.

Atât experienţa VR, cât şi ghidul audio pot fi achiziţionate prin pachetele de bilete disponibile, dar şi separat, online şi fizic, direct în locaţie, la costul de 10 lei, respectiv 15 lei.

Pot fi organizate tururi ghidate pentru grupuri şcolare de minimum 20 de copii, iar rezervările se pot face la adresa de e-mail contact@universuldali.ro. Pot fi organizate, de asemenea, şi evenimente corporate în cadrul expoziţiei, ce includ tururi private ale expoziţiei şi/sau concerte, conferinţe etc.

Detalii legate de organizarea unor astfel de evenimente sunt disponibile pe site-ul universuldali.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati