De azi încep lucrările de reparație și consolidare la Podul Constanța. Acesta se află într-o stare avansată de degradare

​CFR SA informează că luni 15 iulie 2019 încep lucrările de reparații și consolidare la podul de cale ferată situat pe magistrala feroviară București – Constanța, la km 4+327 (Pod Constanța). Lucrările se vor desfășura doar în cursul nopții, în intervalul orar 22.00-05.00. Contractul este de 3,49 milioane lei, firma câștigătoare fiind SC INFRA SYSTEMPROIECT SRL. Atribuirea a avut loc prin procedură de negociere directă, după ce la licitația publică lansată nu au fost depuse oferte.

Ce se întâmplă cu circulația autovehiculelor pe Calea Griviței

Lucrările de reparații și consolidare la Podul Constanța vor demara luni, 15 iulie 2019, la culeea de pe partea dreaptă pe sensul de intrare în pasaj dinspre Centru spre Bucureștii Noi. Acestea vor fi executate, în etape succesive, în intervalul orar 22.00-05.00, fără închiderea totală a circulației autovehiculelor pe Calea Griviței, în permanență fiind deschisă o bandă cu lățimea de minimum 2,5 m, pe sensul unde se desfășoară lucrările.

CFR spune că, și în etapa în care lucrarea va implica restricții pe ambele sensuri ale liniei de tramvai, circulația autovehiculelor se va desfășura în continuare tot pe câte o bandă de circulație, cu lățimea de minimum 2,5 m, pe fiecare sens.

Dat fiind faptul că podul feroviar de la km 4+327 reprezintă un obiectiv de utilitate publică, cu o importanţă deosebită atât pentru traficul feroviar, cât şi pentru cel rutier, CFR SA a analizat şi a stabilit împreună cu constructorul și autoritățile locale abilitate un program de lucrări astfel încât, în perioada execuţiei, să nu intervină modificări majore de trafic în circulaţia rutieră.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati