De azi se reiau spectacolele de stand-up comedy. Maraton în București

Show-urile de stand-up comedy vor fi reluate, începând din 5 iunie, cu un maraton susținut de 20 de artiști pe cea mai mare scenă dedicată acestui tip de spectacole din centrul Capitalei.

Printre cei care vor urcă pe scenă în aer liber de pe Splaiul Unirii 225 (în incinta Hop Garden) se numără Cosmin Nedelcu (Micutzu), Bordea, George Tănase, Radu Bucalae, George Adrian Mane Voicu, Elena Voineag, Teodora Nedelcu, scrie Ziare.com.

„N-am mai stat departe de scenă atât de mult de când am avut accidentul pe Valea Oltului. Câteodată ne mai prinde bine și nouă câte o pauză, dar de dată asta a fost prea de tot.

Vestea cu privire la noile măsuri de relaxare a venit că o mare surpriză pentru toți artiștii. Nu ne așteptăm să se dea drumul atât de repede la show-urile în aer liber. Încerc să-mi temperez entuziasmul și sper că oamenii din public să fie și ei cumpătați și înțelegători când vine vorba de respectarea normelor de siguranță”, a declarat Cosmin Nedelcu (Micutzu).

Artiștii promit show-uri incendiare, glume scrise cu trudă și porții sănătoase de umor.

„Începem pe 5-7 iunie cu trei seri de maraton, în care comediantii vor avea ocazia să-și reintre în mâna după trei luni de pauză. Dacă totul decurge bine, încet – încet, vom umple toate zilele săptămânii cu show-uri de stand-up, improvizație, open mic și alte show-uri de divertisment pe care le aveam în mod normal în club”, a declarat Cătălin Crețu, impresar artistic.

El spune că apreciază măsura adoptată de Guvern, dar așteaptă „detalii suplimentare cu privire la normele de organizare a spectacolelor în aer liber, pentru că încă există nelămuriri”.

„Dacă avem o terasă, care are și o scenă pe care urcă un artist, funcționăm după normele adresate activităților de alimentație publică în spații deschise sau după cele referitoare la adunările publice? E o întrebare care planează în jurul acestui subiect și care sperăm să primească răspuns cât mai curând”, a precizat Cătălin Crețu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati