„De ce te bagi tu în fața mea?” Bătaie în trafic filmată în București – VIDEO

Șoferul unui autoturism Logan a fost bătut marți seara, 24 ianuarie, pe Calea 13 Septembrie din București, după o șicanare în trafic cu șoferul unui autoturism BMW Seria 1.

O filmare înregistrată de camera de bord a unei mașini a surprins momentul în care două mașini au oprit, iar șoferii au coborât și au început să se lovească, marți, 24 ianuarie.

„Calea 13 Septembrie spre Bulevardul Ghencea. Un șofer de BMW împreună cu partenera lui au început să-l bată pe un domn cu Logan, probabil o fi făcut el ceva. Am surprins cu camera întreaga scenă”, a scris cel care a postat filmarea pe YouTube.

Din cauze necunoscute, pe Calea 13 Septembrie, spre Bulevardul Ghencea din București, se poate observa cum bărbatul aflat la volanul BMW-ului a oprit mașina pe banda 1. În spatele autoturismului său au rămas blocate alte trei mașini.

După ce a oprit, șoferul îmbrăcat în trening s-a dat jos împreună cu femeia și s-a dus direct către participantul la trafic din spate. Astfel, conducătorul mașinii de pe banda a doua, care a realizat filmarea, a rămas de asemenea, blocat, scrie Libertatea.

Șoferul de BMW a început să-l îmbrâncească pe participantul la trafic cu Logan și l-a provocat la bătaie. Apoi, de pe locul pasagerului din BMW coboară o femeie, care se repede la șoferul Loganului, țipând: „De ce te bagi tu în fața mea?”

Mai apoi, șoferul de BMW a început să-i aplice mai multe lovituri în figură șoferului de Logan.

Șoferul de Logan, care s-a dat și el jos din mașină, a picat pe mașina celui care a realizat filmarea. Totul, în timp ce restul șoferilor claxonau.

Autorul filmării susține că femeia a continuat să-l scuipe și să-l înjure pe șoferul de Logan, în timp ce acesta era la pământ.

Agresorul ar fi devenit violent după ce șoferul cu Logan s-ar fi încadrat prost pe bandă. În urma nefericitului eveniment, șoferul cu Logan s-a deplasat la Poliție plin de sânge.

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini ce surprind o altercație în trafic, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Polițiștii Secției 17 s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru identificarea persoanelor implicate și stabilirii condițiilor în care s-a produs evenimentul, în vederea luării măsurilor legale”, a transmis a transmis Serviciul de Presă al Poliției Capitalei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati