De Halloween cursă specială pentru a vizita “Bucureștiul bântuit”, experiență narată de cunoscuta actriță Maia Morgenstern

0
342
sursa foto: Facebook -Teatrul Național Radiofonic

În weekend de Halloween, o companie de ride le oferă bucureștenilor, pasageri sau șoferi și nu numai, o cursă specială pentru a vizita “Bucureștiul bântuit”, experiență narată de cunoscuta actriță Maia Morgenstern.

Participanții vor putea vizita o serie de locuri cu povești enigmatice, bizare sau de-a dreptul înfricoșătoare, iar pasagerii curajoși vor avea parte de o cursă în mașini special decorate. Vocea Maiei Morgenstern îi va acompania la fiecare pas pentru o experiență înfricoșătoare de Halloween.

“La Uber ne străduim zilnic să-i ducem pe călătorii noștri acolo unde își doresc. Iar dacă de Halloween aceștia vor să-i ducem în locuri bântuite, cu siguranță ne vom strădui să nu îi dezamăgim. Aceasta este încă o ocazie de a demonstra ce poți face dintr-o călătorie cu un Uber în orașul tău. Suntem de asemenea bucuroși să o avem pe Maia Morgenstern ‘on board’ pentru această experiență. Prezența ei va transforma fiecare moment într-o poveste cu adevărat captivantă pentru toți cei care aleg să ni se alăture în această aventură.” – Ana-Maria Borlovan, Head of Driver Operations Uber (CEE).

Un highlight al călătoriei este Piața Universității, cel mai circulat loc al Capitalei, dar care ascunde o mulțime de mistere, mai ales după ce, în urmă cu 15 ani, zeci de cavouri au fost dezgropate în urma săpăturilor pentru parcarea subterană.

“BOOcharest”, așa cum este intitulată acțiunea, va fi disponibilă gratuit pentru cei ce doresc s-o experimenteze, urmând un traseu circular predefinit, cu cinci locuri “bântuite”. O cursă poate acomoda două persoane și durează aproximativ 20 de minute.

Pentru a participa, doritorii sunt încurajați să viziteze punctul de plecare de pe Calea Victoriei la Casa Vernescu, în 28 și 29 octombrie, orele 14:00 – 22:00. Personalul de la fața locului vă va îndruma către zona de îmbarcare unde vă așteaptă și un loc special amenajat pentru poze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.