De la începutul anului, Poliţia Locală Sector 6 a aplicat sancțiuni în valoare de 60.000 de lei!

De la începutul anului, Poliţia Locală Sector 6 a aplicat sancțiuni în valoare de 60.000 de lei, transmite Primăria Sectorului 6 într-o postare pe Facebook. ”Suntem cu ochii pe firmele de construcții care fac praf şi mizerie”, arată sursa citată.

Suntem cu ochii pe firmele de construcții care fac praf şi mizerie

Tocmai de aceea, polițiștii locali de la Serviciul Protecția Mediului fac periodic controale pe ceea ce înseamnă regulile de mediu prevăzute de #BrevetulVerde!
  • Verifică inclusiv lucrările de utilitate publică. Ultimele au avut loc în #Militari, pe străzile Moineşti şi Fabricii, dar şi pe Bd. Iuliu Maniu, la trei grădiniţe şi două şcoli aflate în reabilitare.
Vorbim despre organizarea defectuoasă de șantier, resturi de moloz aruncate prin curte, saci cu deșeuri înșirați pe jos, cartoane, tâmplărie dezafectată etc.
  •  Toate acestea ar fi trebuit să fie depozitate în containere special amenajate, pentru ca operatorul să vină să le ridice. Constructorii au fost amendați cu 10.000 de lei.

De la începutul anului, Poliţia Locală Sector 6 a aplicat sancțiuni în valoare de 60.000 de lei!

  • Reamintim tuturor administratorilor de șantiere că au obligația de a respecta normele legale în vigoare. Ne dorim un mediu curat și ordonat şi numai împreună îl putem menţine!
  • Continuăm să monitorizăm atent și să sancționăm neregulile pentru a proteja sănătatea comunității noastre.”, notează PS6.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati