De sâmbătă tramvaiul 21 reia circulația pe sub Pasajul Doamna Ghica

Autorităţile din Bucureşti anunţă, miercuri, că s-a finalizat montarea tăblierului metalic la Pasajul Doamna Ghica, iar de sâmbătă va fi deschisă circulaţia pentru tramvaie pe sub pasaj.

„Suntem în termen. S-a finalizat montarea tablierului metalic. Conform graficului, la începutul acestei toamne o să se circule pe pod şi, începând de sâmbătă, o să circule tramvaiul, o să se reia circulaţia tramvaiului”, a anunţat, miercuri, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, într-o conferinţă de presă susţinută la Pasajul Doamna Ghica.

Întrebat cum poate fi rezolvată situaţia aglomeraţiei din Bucureşti, întrucât pasajul rezolvă situaţia doar într-o intersecţie, primarul a afirmat că este nevoie de viziune.

„Soluţia este inelul median. Pentru inelul median, zona de aici înspre sud, avem în execuţie studiul de fezabilitate pentru zona înspre nord. Am avut hotărâre de Consiliu General şi am lăsat Primăria Sectorului 2 să facă achiziţia studiului de fezabilitate. Deci, pe tot ce înseamnă infrastructură, ca să fii serios şi să nu începi heirupist, cum s-a întâmplat cu podul ăsta, ca să fii serios, trebuie să parcurgi mai mulţi pași şi durează”, a afirmat Nicușor Dan.

Primarul a afirmat că fostei administraţii i-au lipsit viziunea şi banii pentru a face aceste lucruri.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati