De Ziua Copilului, Primăria Sectorului 3 organizează cupa copiilor la pescuit pe lacul Titan

De 1 Iunie, peste 300 de copii pasionați de pescuitul recreativ vor întinde undițele în lacul Titan din parcul Alexandru Ioan Cuza, la cea de-a XX-a ediție.

În cadrul competiției, inedită prin amploare și organizare, își vor adjudeca premiile cei mai pricepuți, răbdători sau norocoși dintre cei mai mici pescari, cu vârste cuprinse între 4-14 ani.

În ziua concursului, fiecare participant va primi din partea organizatorului, gratuit, cele necesare pescuitului: vargă, linie și momeală. La final, mini-concurenții vor putea lua acasă instrumentele și le vor putea folosi și cu alte ocazii. Indiferent de numărul peștilor prinși, copiii sunt supuși unui test de răbdare și disciplină, calități atât de utile în practicarea pescuitului sportiv.

Ideea competiției a fost, de la bun început, promovarea pescuitului sportiv în rândul celor mici, apropierea lor de natură și educarea în spiritul ecologic.

„Cupa copiilor” la pescuit este organizată începând din anul 2004, la inițiativa firmei Arrow International, fiind o acțiune non-profit.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati