Declaraţie şocantă a consilierului premierului despre COVID-19: O răceală este mai greu de dus decât virusul

0
94

Consilierul premierului, deputatul PNL Virgil Guran, a declarat într-o conferință de presă ținută la sediul PNL Dâmbovița că marea majoritate a oamenilor infectați cu coronaviurs nici nu simt că au virusul. „O răceală este mai grea de dus decât virusul”, a declarat Guran.

„Întotdeanuna uitați-vă la statistici la oamenii din terapie intensivă. Asta contează. Acuma, am destulă experiență, spun eu, în statisticile astea, că sunt acolo. Marea majoritate nici nu simt că au virusul acesta. Adică o răceală este mai grea de dus decât virusul. Asta este problema pe care trebuie să o avem în vedere în primul rând, câți oameni avem la terapie intensivă și într-adevăr, în momentul în care ajunge la vreo 1.000 de oameni la terapie intensivă, începem să avem probleme de sistem medical în sensul de a asigura ventilație și ce ne trebuie pentru oamenii respectivi.”, a spus consilierul premierului Orban, citat de digi24.ro.

Virgil Guran a precizat că situația este sub control, însă nu și virusul, iar numărul infecțiilor va rămâne constant.

„Situația este sub control doar pentru că reacționăm imediat la ce se întâmplă. Virusul nu îl are nimeni sub control în lumea asta. După părerea mea o să rămânem la numărul asta cu infectările. Dacă s-ar respecta mai mult regulile ar fi mai bine”, a mai declarat Guran.

Consilierul premierului Ludovic Orban este de părere că alegerile pot fi ținute, dacă nu depășim 5-6.000 de cazuri pe zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.