Delegație universitară de la ASE, în vizită la Ambasada României în Republica Arabă Egipt – FOTO

O delegație universitară de la Academia de Științe Economice București a fost primită de Ambasadorul României în Republica Arabă Egipt, E.S. Dr. Mihai Stuparu.

”Ambasadorul României în Republica Arabă Egipt, E.S. Dr. Mihai Stuparu, a primit în vizită, miercuri, la sediul Ambasadei, o delegație de cadre didactice (Profesori) și de conducere (decani) ale unora dintre facultățile din componența Academiei de Științe Economice București, însoțită de reprezentanți ai Universității din Tanta, Egipt.”, au anunțat reprezentanții Ambasadei pe pagina de Facebook.

Potrivit sursei citate, vizita la Cairo a delegației române are loc la invitația Universității egiptene, în cadrul Acordului de cooperare și al programului de schimburi academice dintre cele două instituții de învățământ.

Ambasadorul a apreciat eforturile părților de extindere a cooperării româno-egiptene și în cadrul sferei învățământului universitar și a asigurat privind sprijinul Ambasadei în promovarea ofertei educaționale românești în Egipt, în cadrul mandatului și prerogativelor sale, mai spune sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati