Demiteri anunțate de Clotilde Armand. Directorii ADP, Poliției Locale și Direcției Investiții vor fi concediați

0
179
Foto Facebook / Clotilde Armand

Decizii de ultimă oră anunțate de Clotilde Armand, primarul ales al Sectorulu 1. Trei șefi de direcții sunt eliberați din funcție. Noul edil spune că are zero toleranță cu cei care nu respectă legea.

Directorii Administrației Domeniului Public Sector 1, Poliției Locale Sector 1 și Direcției Investiții din cadrul Primăriei vor fi demiși din funcție începând de astăzi, 17.11.2020.

Deficit bugetar de peste 700 de milioane de lei cauzat de activitatea
defectuoasă a celor trei structuri

Motivele care au stat la baza acestei decizii sunt: incompetență în exercitarea funcției deținute, lipsă de responsabilitate în cheltuirea banului public, achiziții suspecte și lipsa rezultatelor în beneficiul comunității Sectorului 1.

Potrivit unei analize interne, aceste trei structuri se află la originea unui deficit bugetar estimat la peste 700 de milioane de lei în acest an.

”Situația bugetară a Primăriei Sectorului 1 este mai rea decât m-am așteptat.

Am găsit un deficit de peste 700 de milioane de lei în 2020 care pune în pericol plata salariilor și a contractelor aflate în derulare.

Este o situație intolerabilă, iar interesele comunității Sectorului 1 impun luarea urgentă de măsuri drastice”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.