Deputat AUR: „Nemții sunt obișnuiți cu lacheii, cu slugile, si ne trateaza fara respect chiar la nivel parlamentar”

Deputatul AUR  Antonio Andrusceac spune că atitudinea internațională față de clasa politică din România nu este conformă unor reguli de socializare acceptate în societate. Acesta declară că muncitorii român sunt un fel de unelte „spus drept în fata ca ei vor să ia din România muncitori necalificati, un fel de sclavi plătiți prost și care accepta orice condiții de viață”.
„Tocmai m-am intors din Germania unde am fost într-o deplasare parlamentară cu Comisia de Muncă a Camerei Deputaților.
Concluziile sunt următoarele :
Nemtii sunt obisnuiti cu lacheii, cu slugile, si ne trateaza fara respect chiar la nivel parlamentar, ca nici ei nu mai sunt nemtii de alta data..
Unii ne-au spus drept în fata ca ei vor să ia din România muncitori necalificati, un fel de sclavi plătiți prost și care accepta orice condiții de viață.
Seul comisiei din Bundestag, după vreo oră de discuții, timp in care trei parlamentari germani ne lasasera cu ochii-n soare facandu-se dispăruți ( de la o vizita parlamentara aflata pe agenda comuna ) ne-a sugerat sa încheiem ca sa avem timp de turism ca Berlinul merită vizitat.
La Ministerul Muncii, cam la fel, sefa cea mare, a vorbit puțin si-a mai luat doi oameni după ea, si dusa a fost.., ne-a lăsat cu niște adjuncți, si treaba asta a fost planuita ptr ca a tinut ca poza de grup sa fie făcută înaintea dezbaterilor, lucru contrar uzanțelor, dar doamna avea o vizita de bifat cu ‘ livratorii de zilieri la sparanghelu’ nemtesc ‘ si trebuia sa fie in cadru .
Cea mai aplicata discutie a fost cu cei din esalonul doi, directorii din Ministerul Familiei, care au fost atenti, draguti si aplicati, ei fiind oamenii care fac treaba, nu politicienii aroganti.
Le-am spus si eu distinșilor parlamentari niste lucruri care se pare ca i-au surprins, ptr ca pe ei nu-i critica nimeni, zeci de ani vizitele de lucru in comisiile comune însemnând mese cu cârnati nemțești si bere la metru si paranghelii in Romania, ca de muncitorii români, si problemele lor, au auzit tot de la mine acum doi ani, cand nu eram lasat sa le spun adevaratele drame ale lucratorilor români din abatoarele lor, dar am facut-o peste capul d-nei Toiu ( usr ista care conducea comisia ) si ‘ punctajul ‘ laudativ al celor de la externe, si in zona aceea lucrurile aproape s-au normalizat.
Dacă s-au suparat puțin colegii germani sau d-na ambasador, ptr ca le-am spus adevărul, nu-i problema, o sa le treaca, dar macar stiu ca in viitor vor discuta cu oameni care stau in picioare, nu in genunchi.”, spune deputatul AUR.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati