Deputat de București, după anunțul renunțării la Vinieta Oxigen: Gabriela Firea demonstrează că este și un lider democratic și un primar responsabil

Gabriela Firea demonstrează că este și un lider democratic și un primar responsabil, spre deosebire de contestatarii săi care doar mimează democraţia, a afirmat marţi deputata PSD de București, Beatrice Tudor.

  • “Faptul că a anunțat că va organiza o consultare populară în ceea ce privește vinieta Oxigen și decizia de a renunța la această măsură în urma respectivei consultări populare arată exact cât de mult respectă Gabriela Firea democrația, spre deosebire de toți contestatarii ei, care doar mimează respectul față de ceea ce cred sau doresc cetățenii, dar în fapt sunt niște autoritari ușor isterici.

Iar faptul că nu renunță la măsurile de combatere a poluării din București, în ciuda bețelor în roate pe care le pun „cavalerii-dreptății” de la PNL sau USR, demonstrează o preocupare reală față de administrația publică locală de calitate și un respect față de calitatea vieții bucureștenilor”, a scris Beatrice Tudor pe Facebook.

Pe scurt, a adăugat aceasta, Gabriela Firea se comportă mai democratic decât toți cei care o atacă și acționează în mod real pentru a crește calitatea aerului din București. “Îndrăzniți să credeți că PNL și USR aruncă cu praf în ochi!”, a conchis deputata PSD.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati