Deputat PSD: Ce face Iohannis are un singur nume –ticăloşie cu premeditare

Ce face Iohannis are un singur nume: ticăloșie cu premeditare, susţine Beatrice Tudor, deputat PSD de Bucureşti.

“Să spui că PSD este vinovat pentru neadoptarea legii și implicit pentru incompetența Guvernului PNL este nu doar o minciună, ci o nesimțire cruntă”, a scris Beatrice Tudor pe Facebook.

Parlamentarul a reamintit “care este de fapt situația REALĂ și cum au evoluat lucrurile:

  1. La apariția primelor cazuri, Iohannis spunea că nu este nicio problemă și că avem de-a face cu un fel de răceală. În fața pandemiei, la momentul respectiv, ”între a fi precaut și a fi prost” după cum el însuși zicea, Iohannis a ales să nu fie precaut. (vezi foto)
  2. Când numărul de cazuri a crescut, Guvernul PNL a intrat în fibrilații. Proverbiala incompetență a celor din PNL a făcut ca guvernul să-i priveze de libertate pe asimptomatici doar în baza unui ordin de ministru.
  3. Curtea Constituțională le-a spus liberalilor că sunt praf la respectarea Constituției și că libertatea oamenilor nu poate fi îngrădită prin acte emise de Executiv ci, cel mult, pe baza unor legi adoptate în Parlament.
  4. PNL a venit fuga cu un proiect de lege copiat din arhivele lui Stalin și l-a băgat sub nas Parlamentului. Prevederile sunt demne de cele mai temute dictaturi: ai temperatură, intri la pușcăria medicală; strănuți, intri la carantină obligatorie; ești suspect, la revedere libertate. Și nu numai că poți fi luat de pe stradă și băgat la carantină doar pe bază de suspiciune. Dar și bunurile îți sunt confiscate și nu le mai vezi.
  5. Parlamentarii PSD au venit în ultimele trei zile zi de zi la serviciu ca să repare legea aberantă propusă de PNL. Evident că vrem ca oamenii să fie protejați de noul coronavirus. Dar vrem să fie apărați și de posibile abuzuri. Or, legea propusă de PNL este atât de greșită în atât de multe puncte încât pur și simplu nu poate fi lăsată așa.

“Iohannis știe toate aceste lucruri. De-asta spun că declarația lui de astăzi este o ticăloșie. Știe că guvernul lui a fost incapabil să dea un act normativ constituțional și să facă un proiect de lege decent. Și în loc să-l ia de urechi pe Orban, critică acum PSD că nu votează toate aberațiile dictatoriale propuse de PNL. Nici nu știu dacă problema lui Iohannis este pandemia sau faptul că în România încă suntem unii care ne opunem dictaturii iohaniste. Ce știu însă este că nu voi înceta să spun că regele este gol, indiferent câte ode voi auzi în jurul meu de la cei care nu au nici coloană vertebrală, nici bun simț și nici un minim respect pentru libertatea câștigată cu mult sânge în țara asta”, a mai spus deputata PSD.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati