Deputat PSD de București, Beatrice Tudor: În perioada următoare vom continua campania de donare de măști profesionale

Deputatul PSD de București, Beatrice Tudor, susține că alături de Primarul General al Municipiului București, Gabriela Firea, și alături de o delegație de colegi parlamentari social-democrați, a participat la strângerea de către PSD de fonduri pentru donația de măști KN95 și măști chirurgicale pentru Maternitatea Dr. Panait Sârbu din cartierul Giulești, acolo unde văd lumina zilei peste 4.000 de copii în fiecare an.

„Din suflet, pentru spitalele din București

De când a început pandemia COVID-19 am spus că vreau să fac tot pentru unitățile spitalicești din Sectorul 6. Sunt responsabilă pentru toți bucureștenii pe care-i reprezint în Parlamentul României, dar am o legătură specială cu locuitorii sectorului 6, față de care simt o datorie suplimentară.

Din acest motiv, m-am bucurat în mod special ieri, când alături de Primarul General al Municipiului București, Gabriela Firea și alături de o delegație de colegi parlamentari social-democrați care au contribuit la strângerea de fonduri pentru donația de măști KN95 și măști chirurgicale pentru Maternitatea Dr. Panait Sârbu din cartierul Giulești, acolo unde văd lumina zilei peste 4.000 de copii în fiecare an”, se arată pe pagina de Facebook a lui Beatrice Tudor.

Social-democrata susține că în aceste momente de frică și incertitudine, solidaritatea este cel mai bun medicament social.

„Uniți vom depăși dificultățile și uniți vom reconstrui economia și legăturile sociale puternic afectate după perioada aceasta de izolare și carantină.

În perioada următoare vom continua campania de donare de măști profesinale, KN 95, urmând să ajungem la maternitățile Spitalului Clinic „Dr. I. Cantacuzino”, a Spitalului Clinic „Nicolae Malaxa” și a Spitalului „Filantropia”.

Vreau să le mulțumesc Gabrielei Firea și celorlalți colegi parlamentari pentru modul în care s-au implicat în această campanie umanitară! Sunt bucuroasă să pot avea asemenea colegi omenoși și responsabili.”, a mai transmis deputatul de București, Beatrice Tudor, în postarea de pe facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati