Deputat PSD de București: Ludovic Orban n-a mâncat, n-a băut, n-a guvernat!

Deputatul PSD de București Beatrice Tudor a declarat că deși premierul a fost chemat în Parlament pentru a da explicații cu privire la neregulile de la UNIFARM, șeful Executivul susține că nu baterile de la litera legii nu au nicio legătură cu activitatea sa.

”Ludovic Orban n-a mâncat, n-a băut, n-a guvernat! Ludovic Orban, președinte al PNL par excellence și Prim-Ministru al României, a fost chemat de către PSD să dea socoteală despre achizițiile ilegale și mita ( de milioane de lei!!!) de la UNIFARM, acolo unde unii șmecheri făceau bani în timp ce românii stăteau cu frica în case și se rugau Domnului să fie feriți de Coronavirus.Ei bine, astăzi, în Camera Deputaților, Ludovic Orban ne-a arătat exact ce înseamnă iresponsabilitatea unui om care nu are ce căuta într-o funcție de demnitate în statul român:  Mita de la UNIFARM nu are legătură cu activitatea lui, faptul că a sunat ca să vină în țară măștile pentru care s-a cerut mită, nu are legătură cu activitatea lui… ”,  a declarat deputatul PSD Beatrice Tudor.

Beatrice Tudor a afirmat că economia, educația, nivelul de trai al românilor se duc de râpă însă premierul susține ca acestea nu au legătură cu activitatea sa.

”Așa că ne putem întreba: Ce are legătură cu activitatea dumneavoastră, dle Orban? Economia nu are legătură cu activitatea dumneavoastră, pentru că se duce de râpă. Educația nu are legătură cu activitatea dumneavoastră, pentru că anul școlar este în haos și pentru că admiterea la liceu sau facultate este tot sub semnul întrebării.  Socialul nu are legătură cu activitatea dumneavoastră, pentru că nu ne spuneți dacă și cu ce procent veți majora pensiile, potrivit legii, pentru că refuzați să dublați alocații și pentru că șomajul tehnic se plătește cu întârziere. Sănătatea nu are legătură cu activitatea dumneavoastră (…) Și atunci, dacă nici una din aceste zone esențiale pentru funcționarea normală a unei țări și a unei societăți nu țin de activitatea dumneavoastră, ce mai căutați la Guvern?”, a conchis social-democrata.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati