Deputata Beatrice Tudor, despre Gabriel Mutu: Asta înseamnă consecvență în interesul cetățenilor

Deputatul PSD de București, Beatrice Tudor, l-a lăudat pe primarul Sectorului 6 pentru propunerile privind investițiile în copii și creșterea calității pentru bucureștenii.

Social-democrata a adăugat că atât dublarea burselor pentru elevii din Sectorul 6, cât și suplimentarea fondurilor cu 10 milioane de lei pentru construirea unui parc nou în zona Prelungirea Ghencea va cunoaște o afluență masivă în viitor.

”Asta înseamnă consecvență în interesul cetățenilor: investiții în copiii noștri și creșterea calității pentru bucureștenii din Sectorul 6. Primarul Gabriel Mutu și echipa PSD Sector 6 își menține propunerile după prima dezbatere pe proiectul de buget pe acest an: dublarea burselor pentru elevii din Sectorul 6 și suplimentarea fondurilor cu 10 milioane de lei pentru construirea unui parc nou în zona Prelungirea Ghencea, o zonă în care se desfășoară lucrări masive de investiții și care va cunoaște o afluență masivă în viitor. Dublarea burselor este mai mult decât necesară, în condițiile în care Guvernul Orban amână dublarea alocațiilor, adică își bate joc, cu alte cuvinte, de copiii noștri”, a scris pe Facebook Beatrice Tudor.

Dezbaterile privind bugetul Sectorului 6, finalizate/ Ce priorități are primarul Gabriel Mutu

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati